Saturday, February 14, 2009

broadband? i hate it!!

ok..kali ini ape yg akan aku tulis bakal menyakiti kebanyakan pihak!
aku benci broadband!!!!!

*yeah! i said it! out loud!! tapi tidak ramai mendengarnya.. :(


valentine's day..aku x buat ape pun..duduk saja di kerusi malas..terasa sunyi..aku melihat handphone aku..tiada siapa yang ucapkan 'happy valentine's day lia'..aku masih menunggu..
*beep!(acctually lagu never be replace yg berkumandang)

aku bukak mesej ituu..dari rakan kerja ku..dia yang wish..adoyy..lain yang diharapkan..
kwn aku sorang pun x wish..oww..2 org je wishh..

orang yang aku tunggu tuu lupa tarikh hari ini..(aku pun x pham macam mana la dia boley lupa)

but its ok..relax la beb! valentine ja..;( akhirnya aku sambut hari ini dengan keluarga..x brapa best..hati aku tak tenang..tah mengapa..aku rasa sunyi..kawan2 aku seperti ada dan tiada..aku merasakan yang hubungan aku dengan mereka tidak seperti dahulu..aku dipinggirkan..tak apa,aku pun akan meninggalkan mereka tidak lama lagi..

aku hendak saja off kan handphone ini..disebabkan ada lagu-lagu yang aku mesti dengar setiap hari membuatkan aku membatalkan niat aku..

ok now aku dah x ada mood untuk menaip..

nanti saja aku tulis ya?

*ps: kenapa cuaca semakin panas ya?

6 comments:

KhaLifah feDi said...

emm kamu udh ngantuk nie dahlia..bek ko pergi tido jak......

lalala......

Mirrul said...

relax lah.
hari esok insya allah ada.

sayaNADDY said...

mm.. thanx.
u mmg dah wish me.

Dahlia said...

KF, boley tahan la..ngantok gak masa tulis nih..;)

Mirrul, yeke? aku rasa x la..

Nadi, i wish kan!! kat ym! CF!!
ada tuu, p check!!*sumpah i wish!! u yg x sambut(ceramah tentang valentine's day)
*i letak smiley yg ttp telinga tuu..
remember?

sayaNADDY said...

oe jyeahh,
bullshit.
i wish u first oke?
den u ckp, at lat!!
ade jgak org wish..
rrrmmbr?(with a really thick R)

hahha!

Dahlia said...

naddy,
*really?
flash back~~~
i xingat!!
haha!
sorry dude!
but i do wish! u rite?