Tuesday, June 23, 2009

Im in big mess right now...);

kehidupan tidak lagi seperti dahulu..
aku selalu ditegur untuk memulakan hidup dengan lebih disiplin..
papa aku selalu menegur..
tetapi aku?
aku masih tidak sedar..
aku tahu aku semakin malas..hanya duduk di hadapan laptop,dengan semug kopi panas..
aku leka dengan hidup internet aku..
YM adalah hidup ku..
Blog adalah buku ku..
di telinga mesti ada lagu yang berkumandang..
aku terbiasa dengan kehidupan ini..
selesa,senang..aku gembira.
tetapi papa aku tak memahami aku..
dia menyuruh aku bangun dari tidur yang lena dan lama ini..
ye aku tahu..
aku semakin malas..
ok papa, i will change for you!
you will not see The Lazy Dahlia anymore!
i promose!
tapi papa kena janji, stop smoking!
anak mu ini risaw la...

tetapi YM tuu,i cant stop it..dah jadi hobby!
oww..
Fareez! i wrote your name here! so i buat apa yang i janji!
haha!
*nak tahu sapa dia nih? he is a friend kat YM..we talked a lot somethimes..
To Rafik: Happy Birthday! mana big apple! aku nak!!
To Taufik: please cari extra yang berry tuu kat D-LIMA habis laa..;(
To Nadia: beb, i miss u la! jangan la sakit2..im not there to jaga you!
To Aiza: macam mana kaki you tuu? dah elok?
*ps:papa i bising lagi nih..gtg

4 comments:

Mustaz Aizul said...

be ur self~

Dahlia said...

Mustaz,
ye i will!!
;)

nazreena nadia said...

miss u t0o!
dun w0ryy... im fine oke.

Dahlia said...

nadi,
ok..
if u ok den im great!