Saturday, June 27, 2009

Thank you ;)

Fynn Jamal for her poems~

Wani Ardy for her song~
Zee Avi for her songs~


Ana Raffali for her songs~

They really make me smile with their great,huge,awsome,cool talent!
haha! im realy adore these people..
i wanna meet them someday!
and mintak autograph!
please??(muka cute)
ps:im trying to play the guitar like Zee Avi and Wani Ardy.:)

pss:im trying really,really hard..;(

12 comments:

Kersani said...

i tried once as well.
just to find out that i got no talent in strings at all.
sad.
but i remember once my fren said, "kita tak mungkin diberikan bakat dalam semua perkara..."
meaning, mungkin kita ada bakat pada benda lain...
apa2pun, keep tryin!!! :D

Dahlia said...

Kersani,
i will never give up!
hehe..
everyone must try hard for something that they want..
right?

Elmi said...

nak jumpa dorang ? kalau you jadi gf i , 4 sure hari hari leh jumpa dorang. haha

tadi baru jumpa kak wani kat urbanscape. esok i host event dia yang menampilkan kak fynn. lepas tu bulan ogos , i host bintang jatuh yang ada fynn , ana , wani , yuna , liyana estrella. hahahaha

Dahlia said...

Elmi,
really??
be my bf then!!!
;)

Kersani said...

yerp!
couldn't agree more!
:D

Fynn Jamal said...

elmi!
promosi gila2 diri sendiri nampak?
hihihi

dahlia --
*peluk*

Dahlia said...

Kak Fynn!!
*peluk balik*
i love u!!
;)

Dahlia said...

Kersani,
;)

Elmi said...

kak fynn ni tak bagi chance laaaa. haihh.

Dahlia said...

haha!
sayang kak fynn!

Rizdiahk Nahraf said...

people who can do, do. people who cannot do, teach.

Dahlia said...

yeahh! think so!