Thursday, July 23, 2009

aku mahu buang

Hari-hari aku tak lagi seperti dulu
aku makin bosan dan rimas
aku mahu buang myspae aku dan friendster aku
facebook dah kena hack
aku ada blog nih je laa.
tempat aku luahkan segala
tetapi..
aku masih rasa kosong
kekasih dengan hal dia..aku tak mahu lagi bercakap,aku harap kau bahagia..
kawan? entah ke mana,sibuk agaknya..aku tak kenal mereka lagi
rakan? juga sudah senyap semua..mungkin sudah lupa sama aku
bagi yang cuba menghubungi aku..maaf hp aku ditutup sebentar untuk tenangkan fikiran
tolong jangan lagi hubungi aku jikalau anda rasa anda akan menyakiti aku
sudah la..
aku sudah tak larat
kamu anggap aku hanya teman berbual disaat kau tiada sesiapa
habis aku?
aku nih apa?
dah la..
sekarang aku mahu minum nescafe! tiada sapa dapat menghalangnya!
akhirnya aku bebas!
terimakasih lagi sekali bagi semua
terutama sekali engkau!

};(
*setan

16 comments:

MiSs aNySs said...

lerrrrrr.... awt jd lg tuh?

asbesstos said...

urm biasa la cik dahlia..life kita ni kekadang kat atas..and kekadang kat bawah... time cmnilah tau siapa kawan..siapa yang bukan... pape pun semuanya lumrah hidup... semuanya mematangkan kita..

neway since i ade blog...ms,fs,fb memang dah x berapa best sgt dah..blog bessshhhhh..hehehhehe..pas ni u try la twitter...kewl...

Dahlia said...

anis,
something happen!

Dahlia said...

asbesstos,
hmm..twitter?
xnak laa..
dah jd malas!
haha..
tgk la if i rajin..
;)

nazreena nadia said...

jyeah..
i p0wn nk buang smua.

=_='

Dahlia said...

nadi?
sure or not?
haha!
i npun pk like 100x jugak laa

nazreena nadia said...

hahha duhh i wont thr0w it all away.
hahha. cket2 p0wn bel0m tntu.

=))

sakti said...

klu nk buang...buang jer semua..tp jgn buang i k...

Dahlia said...

nadi,
but myb i nak buang ms!
tah..really hate it now!

Dahlia said...

sakti,
u will always be my friend..
thanks 4 the dvd!
really nice romantic n sad muvy..

SuRaYa said...

x beh2 ngan nescafe..dahlia...dun be like me..stupid old frens,stupid old ex..stupid old life!!ur life much bettah!!neway..komen blog aku!!

Dahlia said...

sue aka big sis,
yeahh!!
lets start a new life bebeh!!!

double s said...

sometimes, life's have to alone. :)

Anonymous said...

u,sabar ye...
senyum sket!hehe

Dahlia said...

double s,
yeahh..but must be strong!!
kinda weak without friends n kekasih..
;(

Dahlia said...

anonymous,
;(
i sudah cuba