Wednesday, July 08, 2009

Selamat tinggal Lan Meet Uncle Hussain..T.T

. Meet Uncle Hussain.


sekarang MUH sudah kehilangan vocalist mereka Norazlan Rosle aka Lan..
sedih dengan keputusan itu,MUh membuat performance last mereka bersama Lan di KL music Festival..semasa menyanyikan 'lagu untuk mu' yang merupakan lagu hit mereka,lan meminta supaya bolehkah menyanyikan lagu ini a bit longer..ternyata dia sedih dan ingin bersama MUH lebih lama semasa nyanyikan lagu tersebut..
*lagu last untuk hari itu..
:( sumpah sedih..
all the best untuk Lan dan The new Meet Uncle Hussain!


i love you MUH and Lan!


ps:aku masih hairan kenapa dia pergi..it will never be the same anymore without you...

;(

10 comments:

Thumbnail said...

die nk g mne?

Dahlia said...

Thumbnail,
dia myb teruskan perjuangan secara sendirian..i dont know la..
but MUH akan jd lain tanpa Lan.;(

Portgas .D. Ace said...

Lan??
urmmmm~
die nk gerak solo..
nk halang cane ag..

Dahlia said...

portgas,
sedih nye..;(

firdausMohamad said...

u pegi ke malam 5 julai tu?
adus...
cam haru je Lan dah xde. 8 atau 9 tahun diorg nk bina MUH. last2 camni ke ending dia?
apa2 pun, let's harap Lan buat pilihan yg btul n MUH akan tetap dgn muzik mereka yg berani... :D

Thumbnail said...

o really
hurmm y la die nk sengsorg
pdahal die naik tru muh

Dahlia said...

ya i hope the same!
ada la masalah depa tuu..
kita x taw..xpa..i will always sokong MUH n Lan!

mohd azlan b. adnan said...

kompom muh da x menjadik da..adeh..

Dahlia said...

jangan mintak azlan..
kita mesti sokong!

w a n j a h said...

sedih2..