Thursday, October 22, 2009

mereka? aku suka..

dia?
Mohammad Noh
Idola aku sepanjang masa
*aku rasa bagai mahu pitam melihat beliau*



dia?
Bo,Amir Iqram.
aku jatuh cinta dengan suaranya dan lagu-lagunya..
Rambutnya? aku suka! :)

22 comments:

Elmi said...

tau tak yang bo tu dah murtad ?

Dahlia said...

wth!! when elmi!! when!!!

Portgas .D. Ace said...

??
Noh pn jd idola..
nie komen kipas-susah mati hujan nie eah..

Bo??
band mne??

Dahlia said...

mesti la Noh!!
tak ada yang dapat ganti! :)

bo? kau tak kenal ke??
google it! xpun kau type kat youtube..
tgk dan dengar sendiri lagu dia..
walaupun org cakap dia murtad..
aku suka lagu dia..:)

zatil said...

haha. i love Noh too! die sgt hebat buat lagu kan? and oh i like his hair. cute=p

Dahlia said...

zatil,
Noh? yeah! rambut dia..termahal! ;)
rambut dia lagi lawa dari rambut i..membuatkan perasaan jelez timbul..haha..the songs? i love all of it!!

zatil said...

hahaha. serius rambut Noh cantik.lurus je macam baby.kiuutt! ohh mati i if he read this.LOL =p ya all-time favourite hehe.

HazirahMahadzir said...

jom gunting rambut Noh then buat rambut palsu!
:P

*bagai mahu pitam bila berborak dengan dia itu hari..tapi hold pitam dulu sebab bkn selalu dpt jumpa! :P *

zatil said...

Hazirah, taknak. biarkan Noh dengan rambutnye.*apekah* grrr jealous u dapat borak dgn dia. how? how? howww???=PP

Dahlia said...

Hazirah, wahh!! jgn laa..rambut Noh dah terlalu lawa..kalo buat wig sure tak kan sesuai la ngan kita! :P

Zatil,haha! baca blog nih? tak kan kot..:)
well Noh mmg comel!! oww..he is such a great performer to0..

HazirahMahadzir said...

Zatil,
hari tu pergi tgk MKT Penang,dtg awal then sempat borak2 dgn NOh.
best2! :)

Dahlia,
yeahh..dia sorg je sesuai dgn rambut tu sebenarnya! :P

Dahlia said...

Hazirah,
u lg best! noh pegang tangan! :P

zatil said...

uh oh! pegang tangan?? T_T
Insyaallah i'm going to the show this 31st. can't wait can't wait!!
bagi la tips camne nak ade chance cakap ngan Noh.ahahahah!=p

HazirahMahadzir said...

Dahlia,
yg itu,i pun terkejut okep?
haha~
spontaneous sangat2! :P

Zatil,
goodluck!
1 tips,pegi awal ok?kalau sampai awal,diorang maybe tak serabut sangat and ada masa rileks,so that they can mix around dgn fans.
Approach as friend,not fans ok?itu yg Noh pesan. :P

Dahlia said...

*sumpah i jelez*

zatil said...

Hazirah,
yeah plan mmg nak pegi awal. show starts at 3pm. hari tu u pegi brape jam awal? lol=P
approach as friend camne pulak?i
takut starstruck je nanti. ahahaha=p

Dahlia,
jeles kan? kan? i pun same! xpe nanti we'll have the chance jugak.later.. hehe.

Dahlia said...

Zatil,
pengang tangan? ada ke chance?
hahahah!! mcm tak je! hahahaha

HazirahMahadzir said...

Dahlia,
i lagi jeles dia follow twitter you okk! :P

zatil,
show pukul 9,pukul 5 i dah smpai okk!semangat gila nak tgk Hujan + i pun tak sure actually tempat tu kat mana..so dtg awal takut sesat.
datang awal okkk..all the best!

dahlia,
cubaaa..cubaaa.. :P

Dahlia said...

Hazirah,
hehe..dia follow i,i pun tak sangka..:)
kalo la boley g Kl tgk Hujan lg best dow!! nak turun laa!!

zatil said...

Dahlia,
takde chance kot! mimpi jela hahahha.

Hazirah,
i dah semangat giler nak pegi show esok ni 31hb tiba2 semalam alef bgtau show postponed. can u imagine how sad i am?? huhuhu. T_T

Nazra~ said...

naz suka AG. aduh :D

Dahlia said...

Zatil,
xpa..nanti depa smpai jugak sana..Postpone je..:)

Nazra,
suka Ag jugak! :)