Tuesday, October 13, 2009

Terima kasih 10.10.09-Goggle Fest



Semalam merupakan hari yang amat tidak dapat dilupakan,band-band yang datang perform amat la best!! terbaik!
band seperti LC,the last son,bunkface,incarnation,grey sky morning,coca D monday,plague of Happiness, and so much more..
telah berjaya hidupkan crowds
gig bermula dari pukul 2p.m dan berakhir pada pukul 11.30pm.
pada pukul 7pm hingga 8pm gig dihentikan sementara kena maghrib, dan ada lagi 5 bands belum perform..
kami(Dahlia,Nadia,Nana,Tika dan Beyla) naik limo seperti biasa,dari seberang ke pulau dan dari jetty ke tapak pesta, kami naik limo jugak..:)
di sana kami berjumpa dengan a few friends yang lama tak jumpa..
iaitu Aiza,Shazzey,Rafik,Man,Azim..dan kwn2 yang tak pernah jumpa..seperti Wan,Adam Luba..tak lupa Ezy.
ada jugak crew-crew yang sangat baik sebab pandai jaga crowd,
at first, ramai yang agak tidak ada semangat,hanya berdiri dan menikmati lagu..
tetapi setelah 2-3 band perform, keadaan berubah..
moshing bermula..kami mosh apabila lagu rancak bermula..selepas itu,geng-geng azim datang..mereka telah hidupkan suasana..
macam-macam kami buat di sana..seperti org gila jugak..:)
paling tak boley lupa ialah semasa coca D monday perform,
kami buat train beramai-ramai,dan dari belakang kami lari ke depan stage dan patah kembali ke belakang.
dan kami mosh beramai-ramai semasa *tah la sapa perform* kami agak ramai dan ramai jugak join kami selepas itu..
Peluh? jangan cerita! bju x basah sgt,tapi rambut? haha..mcm mandi..semua tanya aku,mandi ke? nak towel? haha..
pada mulanya aku dan nana ingat nak balik awal, sebab limo myb xdak nanti,kawan-kawan yang lain kereta dah penuh..
selepas break selama satu jam itu, Nana,Nadi,Tika dan Lia berada di tengah,depan stage..dekat dengan palang tuu..
ye la xnmpk apa dari belakang..so kami p depan..nasib baik crew-crew rajin mengawal..dan sporting la..
we sing along lagu bunkface,grey sky morning dan time incarnation bagi stiker, i dapat!! hehe..
thanks untuk one of the crew(tak ingat nama but his cute) and he said he nak add me kat twitter..haha.
ow..cerita pasai balik..A big HUGE Thanks Kat Adam! dia sanggup hantar kami balik seberang..
muka memang tak malu la weyy..dah la 1st time jumpa..then boleh mintak hantakan..
Thanks a lot Adam! go go Tiara! ehh..Adam ke Camelia? haha:)

akhir kata,thanks semua sebab buat kan Lia senyum lagi! :) 10.10.09 merupakan satu lagi sejarah dibuat kerana hari itu macam reunion buat Lia.
jumpa hampir kesemua kawan-kawan..kecuali Mirrul yang xjadi datang kerana hal-hal tertentu(geng xdatang)..its ok..jumpa di lain hari


8 comments:

adamLUBA said...

ur welcome! tak der hal..sebb mmg nak ker seberang..lgpun xelok biar korang tgh2 malam naik teksi or bas..kang apa2 jadi..apa saya nak jawab kt topet? hahahahaha!!!

A.L

firdausMohamad said...

dem.

i miss rock the world 8 that day.

gig apa ni?

Aiza Jeniza said...

gig yg pertama lia p selepas keluar dari sangkar PLKN!!! yeahhh yeahhh!!! ahahha

Dahlia said...

Adam.L,
haha..baik org nya si Adam nih..:P

F.Mohamad,
Goggle fest kat penang..

AizaJ,
yela!!! tudia! haha..siyes bdn i lenguh2..smpai now..:) tp puas laa..:D

hilman.teddy said...

jemput berahi di tulisan saya. =D

mirrul said...

ekonomi aku x stabil. hujan minggu ni pn harapan ja kot.hah

nazreena nadia said...

wey. gogo tiara.. cameline la.
not camelia.
hahha

Dahlia said...

hillman,
ok :)

mirrul,
oww yeke? xpa..:)

nadi,
haha..xnak laa..ada lia sedap lg!
*puji nama sendiri*
:)