Monday, November 23, 2009

aku? tak sehat!

this is like the 7th day aku tak dapat makan..
kalau makan, end up muntah balik..
kenapa? aku tak pasti..
food poisoning kata nya..
tetapi aku hairan..selalunya food poisoning tak la sampai seminggu kan?
dah la food poisoning! Demam plak dah! pastu period pain!! 3 in 1!!!
aduhai!!! masalah betul!
all i can do now is drink!
minum la horlicks! sebab aku tak minum milo!
dah la dengan sejuk,demam,rambut pun tak shampoo brapa hari dahh..
aku almost tak dapat lihat diri dalam cermin, kerana nampak amatnya pelik.
ok..aku rasa ingin muntah lagi..bye!

3 comments:

kersani said...

dahlia, get well soon.

hmm, sakit lama2 ni selalunya tak berubat pada 'ubat' biasa...

:D

aDILriDZ said...

lia,u tak pegi check doc ke?
i think bkn pasal food poisoning sj kot.
must be because of what happened to u n u hv no appetite n since u hv to eat, so u forced all the food in. that's y ur body is rejecting everything. i think la. :) check la ngn doc lia

-concer friend-

Dahlia said...

kersani,
tak berubat dengan ubat? :)

adil,
well..ermm..food poisoning la..
i did take a few meds..but still mcm tuu..
biar laa..nanti ok laa :)