Sunday, November 29, 2009

Bezanya lelaki dan perempuan

*a fake smile wont hurt*

lelaki..
mereka kata mereka simple..
tetapi sebenarnya tidak.
mereka lagi susah dijangka..
bila mereka berkata-kata, si hawa jatuh cinta..
tetapi, maksud mereka tak seperti apa yang si hawa faham.
betul?

"i love you"

bagi si hawa, "aku cinta kau"
bagi si adam, "aku sayang kau"

lelaki?
amat complicated
aku cakap kerana aku tahu
mereka cakap perempuan susah.
tak.
kami senang.
we just need love and attention.
but guys?
i don't even know apa depa nak kan..
you tell me..

*ugly truth memang best tapi apa yang dicakapkan kadang-kadang betul

10 comments:

Elmi said...

perempuan lagi susah. kejap cakap i love you. tapi tup tup kejap lagi tinggalkan kami.

Heidi Shafiq said...

agree with u :)

Dahlia said...

elmi,
yeke? lelaki pun apa kurang nya..

heidi,
:) good u r on my side!

Bastart said...

there's a thing called EGO

and girls are complicated.

Dahlia said...

rasyid,
yes boys with their ego! hate that!
girls tak complicated at all..
they just look like one..

asbesstos said...

Girl..

hey wait... we need each other...
kecuali lesbians and gay.. hahaha

~bobby~ said...

laki 9
pompuan 99

laki dulu2 mmg simple
laki skunk complicated

pompuan dulu2 mmg complicated
pompuan skunk simple

persoalan..

Tyaa said...

dahlia, absolutely! hehehe. ape u ckp mmg betol. =) kan kan kan ? guys, u make the thing become complicate actly. if u understnd the name 'girl'. it could be very simple.

Arief Arf said...

pompuan cakap lelaki complicated.
lelaki cakap pompuan complicated.
padahal dua2 pun sama je (tapi pompuan lagi extra complicated laaa)

thats why they say,
men are from mars, women are from venus!

X)

Natasya Fellina said...

Agreed some boys are so unexpected Y_Y