Monday, November 16, 2009

maaf

siapa yang baca blog aku yg aku buang kerana aku rasa aku tak patut bt demikian..
maaf sekali lagi..aku terlalu mengikit perasaan..
kepada semua? blog ini mungki akan tiada new post for a few days..atau weeks..
aku ingin berehat sebentar..
ye..aku dapat UiTM melaka..
27hb 12 2009 aku bakal berangkat!
:)
aku tahu aku need to start a new life di sana..
dengan family aku begini..
hidup aku begini..
aku perlu pergi jauh..
kakak suruh aku tinggal dengan dia..
mungkin aku akan ke sana..
mungkin..
tenang kan fikiran..
aku perlu kakak aku masa-masa bergini..
dan apa yang berlaku bagi aku adalah dugaan Allah berikan..
aku masih besyukur kerana aku masih ada bersama keluarga dah kawan-kawan aku..
nadia? dia banyak mendengar..dan nasihat.
aku mungkin tak cerita tentang masalah family aku di sini..
aku nak new life..ini maksud aku..
aku nak keluarga yg happy..
bukan sebegini.
aku dapat UiTM.dari situ aku akan mula hidup aku..
ramai salah anggap..
maaf kerana buat sebegitu..
aku tak beritahu yang betul.

Dahlia masih Dahlia yang dulu..blog ini masih akan seperti dahulu..
all i need is time..
baby steps? ermm..i nak terus lari!

11 comments:

t h e a f i q said...

tapi sebelum berlari harus belajar berdiri,
merintis dengan gigih tiada yang dikhuatiri,
mengharumkan tanah tumpah ibu pertiwi :D

tirah watif said...

gud luck lia!
makanan kat uitm melaka sedap sedap.
hahaha
xP

Aiza J said...

dali, mai la penang..
duduk dgn sue..
i leh temankan.. =)

kersani said...

uitm melaka? lendu?

i see. good for you. no worry, biasanya campus life yg kaya dgn esemen, test dan final exam cepat saja menyembuhkan luka...

live it to the fullest okeyh?

dahlia kan nama bunga yg kuat? :D

HazirahMahadzir said...

Dahlia sayang,
jangan bawak diri ke tempat lain disebabkan hal itu.
kalau tak,awak takkan dapat hadapi hidup yang sebenar.
apa pun,tahniah ya dapat masuk UiTM seperti yang awak idamkan!
:)

asbesstos said...

Semua org kadang2 perlu lari daripada hidupnya sendiri.. take ur time

MiSs aNySs said...

thniah syg! nnt kalaw dh keja ngn tv3 kaaaa... pgl i taw. nk sebok2 jugak.

Dahlia said...

untuk semua,
terimakasih! Dahlia akan cuba fix kan apa yg terjadi..
jikalau hidup dah stabil kembali..akan Dahlia kembali seperti biasa..Dahlia yg dahulunya ceria..:)

iyqaRARA ;) said...

u go girl!!!!!

nazreena nadia said...

dud im always here.

luv,
ur nadi ;)

Anonymous said...

hi dahlia.
im 1 of ur new blog reader.
used to study in lendu back in 2006.
congrats then!
hey f u need sum1 to talk,i cn be ur fren.
dun worry,m a girl (:
anyway,u cute lah girl!