Saturday, December 12, 2009

Babies?

Merujuk kepada tajuk di atas
mungkin orang cakap aku gila
tetapi tidak
aku masih waras
aku sekarang Obsessed dengan Babies!
~ulang suara~
BABIES!

:)

terutama Baby Boy!
haha!
ok mungkin aku sedikit tidak waras
baru-baru ini
cousin aku datang membawa baby boy nya
*alamak*
aku dah mula cair
entah kenapa aku memang suka budak-budak
nama baby itu, Asfar.

Comel
Kecil
Sangat lembut
aku takut nak pegang
takut apa-apa terjadi
anak orang
bukan anak aku
tetapi
mak dia suh aku pegang
dia ada hal apa tah
aku pun tanpa segan dan silu
terus peluk erat baby itu

*hati aku geram mcm nak gigit2 je bdk nih*

matanya bulat
kaki nya kecil
tangannya gengam jari aku
aku pun seperti ada banyak pengalaman
dodoi kan baby
*jangan gelak*
aku ada sifat keibuan
perempuan :)

dia tidur atas aku
masa itu seperti terhenti
hanya ada aku dah dia
comel sungguh baby itu
tiba-tiba ibu nak pegang
dia terjaga
ibu pun sama la macam aku
geram kat baby-baby nih
tiba-tiba ibu aku berkata-kata

Ibu: bila la anak ibu nak bagi ibu cucu? *senyum sinis*
Aku: *muka cuak kejap* haha.Suruh la Sue kawin.
*Sue, kakak aku*
Ibu: ibu cakap kat hampa dua laa
Aku: *senyum pelik* tak sempat kot ibu, 2012 kan depa ckp nak kiamat.
*aku main-main*
terus beredar dari tempat kejadian

*ibu pernah suruh kami cari suami mat saleh*

dia ckp nanti anak mesti comel-comel
nadi bagi this blog

http://kelleyryden.com/blog/
cuteness!

Ps: aku rasa kalau orang bagi aku baby lagi pasnih, aku tak lepas dah kot


4 comments:

Mohd Muzamel Zainal said...

nama dia Asfar?
ibu u nak mat saleh ke? kalau
separa mat saleh boleh? haha

Dahlia said...

M.Muzamel Zainal,
ahaa nama dia Asfar..:)
uishh..separa mat saleh?
*jap tny ibu*
:P

nazreena nadia said...

hahha kecomelan!

Dahlia said...

nadi,
apa yg comel? me? kalo me? u puji diri u jugak..
kita kan kembar remember? :P