Monday, December 14, 2009

One night Karaoke (all out)

bagi sesiapa yang kenal aku
mesti jaw drop kan?
malam ini tercipta sebab aku boring
tunggu modem ibu guna
so
aku ternampak dvd karaoke 50's and 60's
aku tengok
ada lagu killing me softly
close to you and few other song yang aku boleh nyanyi
terus capai dvd n mic
aku set kan stereo

tiba-tiba adik aku masuk bilik
dia tengok aku dengan muka pelik

Iskandar: Kak Alia buat apa?
Aku: nak hilangkan boring.
Iskandar: Kak Alia suka perasan la..*terus duduk atas katil*
Aku: nak tengok ke?
Iskandar: *diam je*

aku terus tak peduli dan nyanyi
bagi aku, suara aku sedap la..
*sapa lagi nak puji kalau bukan diri sendiri*
lepas itu lagu bee gees-staying alive
aku tengok adik aku

Aku: lets duet?
Iskandar:jom!

well that song was so super fast!
i cant catch up! huhu
bla bla bla bla bla staying alive! staying alive!
*adik aku pandai jugak catch up*
ciss

so yeah after 2 dvd
aku jadi Rihanna, Colbie, Avril, Beyonce, Carpenter, *the list go on and on*
aku hilang suara
kenapa? nyanyi macam tak ingat dunia
nasib papa tak ada rumah
kalau tak mesti dia cakap
"Dahlia nih malam2 pun bising lagi ka? Papa nak tidur la.."
:)

4 comments:

Mohd Muzamel Zainal said...

Dahlia = Beyonce?? hahaha

c-boz00 said...

1 carpenter song for me?

enyheartsdiamond said...

i suka karok jugaaa!

nazreena nadia said...

oke kawan saya sudah tidak mati lagi jika pegang mic!
hahha wattago!