Friday, July 31, 2009

finally it's official!

:)
*senyum senget
all i can say is that im 18 now!!
baru cukup umur.
haha..woahh!!
getting old here
now i must be more responsible!
since i dah cukup umur..
now dah boleh cakap kat papa mcm nih..
"papa, im already 18 kenapa u still treat me mcm little girl!"
hahah!
in dreams nak ckp mcm tuu!!

birthday girl!

ps:do i look like 18?

Tuesday, July 28, 2009

nothing i can say anymore

;(
(T.T)
*why we always argue

Saturday, July 25, 2009

Twitter me?

haha..cakap tak supa bikin..
ye aku lemah..
adoy..
btw..Dahlia Mazelan buat twitter..
cakap nak buang MS la FS la..
smua xjd..
adoyy
wat happen?
so guys and girls!!
follow me huh!!

Thursday, July 23, 2009

aku mahu buang

Hari-hari aku tak lagi seperti dulu
aku makin bosan dan rimas
aku mahu buang myspae aku dan friendster aku
facebook dah kena hack
aku ada blog nih je laa.
tempat aku luahkan segala
tetapi..
aku masih rasa kosong
kekasih dengan hal dia..aku tak mahu lagi bercakap,aku harap kau bahagia..
kawan? entah ke mana,sibuk agaknya..aku tak kenal mereka lagi
rakan? juga sudah senyap semua..mungkin sudah lupa sama aku
bagi yang cuba menghubungi aku..maaf hp aku ditutup sebentar untuk tenangkan fikiran
tolong jangan lagi hubungi aku jikalau anda rasa anda akan menyakiti aku
sudah la..
aku sudah tak larat
kamu anggap aku hanya teman berbual disaat kau tiada sesiapa
habis aku?
aku nih apa?
dah la..
sekarang aku mahu minum nescafe! tiada sapa dapat menghalangnya!
akhirnya aku bebas!
terimakasih lagi sekali bagi semua
terutama sekali engkau!

};(
*setan

Monday, July 20, 2009

Im a geek!






look at me!
im a GEEK!!
(-0.0-)
ps:hahaha!

shopping!!

* us in the fitting room!
hahaha!!
:)

Saturday, July 18, 2009

im sick!

damn!
sick!
muntah!
pening!
migrain!
moody!
penat!
help me!
*ps:i need u!
:(

Wednesday, July 15, 2009

1st VBlog!

LMAO

video

OMG! vid n sound x serentak! damn u!!

ps:im just trying to post a vid!

pss:plzz no harsh comment!

:)

Monday, July 13, 2009

Lama dan Baru!

Setelah lama berfikir..dan mendapat pendapat dari segelintir pihak..
lia potong rambut lia..
ye
ramai cakap jangan!
tetapi hati kecik ini inginkan jua.
dan hasilnya...
perbezaan yang lama dan baru..
.LAMA.


.BARU.
*seperti icon hijau dalam YM

wallahh!!
tak bnyk la perubahan..
just layer it up and potong kat dpn tuu
hahaha..nice x?

Sunday, July 12, 2009

.Tonight.



~The restorant~

~The food~


. the best for tonight.
.masala tea.
ps:please get me a cup..i promise to love you forever!



Thursday, July 09, 2009

Hari ini..

1.minum nescafe 'O' ais 2 gelas.
2.makan chocolate!
3.tidur/nap di waktu petang.
4.ada gaduh sikit dengan Iskandar/lil bro..
5.num fon aku ditulis di atas flyes dan disebarkan .
6.mula la num pelik2 menelefon aku..
7.ingin menukar num telefon(tak sure bila)
8.rasa nya aku tidak on9 lama malam nanti..
9.baru dapat tahu yang orang yang ada migrain tidak boleh makan chocolate.Sad kes!
(Lihat num 1 dan 2, so wish me luck!)
ps:*need kekasih so much!*
kesimpulannya :It is a bad day!
;(

Wednesday, July 08, 2009

Selamat tinggal Lan Meet Uncle Hussain..T.T

. Meet Uncle Hussain.


sekarang MUH sudah kehilangan vocalist mereka Norazlan Rosle aka Lan..
sedih dengan keputusan itu,MUh membuat performance last mereka bersama Lan di KL music Festival..semasa menyanyikan 'lagu untuk mu' yang merupakan lagu hit mereka,lan meminta supaya bolehkah menyanyikan lagu ini a bit longer..ternyata dia sedih dan ingin bersama MUH lebih lama semasa nyanyikan lagu tersebut..
*lagu last untuk hari itu..
:( sumpah sedih..
all the best untuk Lan dan The new Meet Uncle Hussain!


i love you MUH and Lan!


ps:aku masih hairan kenapa dia pergi..it will never be the same anymore without you...

;(

Webbie!

kami
tiga


beradik
:)

Happy Chocolate's Day!

today is the day where me/you/us/them/we, can eat chocolate as much as we could!!
but..the sad thing is that i dont eat chocolate at all!
i repeat! AT ALL!!! sad huh? i did not buy any for me..and nobody give it to me..sad case man!

ok..kawan aku cerita, kalau suka membebel,cium saja..aku suka..mari cium aku kekasih!
aku pula semakin hari,semakin suka dengan icon hijau di Ym itu..
aku bukak beg dompet aku pagi td..ada rm10 je..alamak..aku boros lagi..
duit dah tak ada..papa pula merungut..aku risaw saja..hmm.tah la..hidup semakin...tah la aku tak reti nak mengulasnya..
aku hanya ingin kepuasan hidup..tetapi kehidupan sekarang macam *&^%$#!..
hmm..aku membebel pula,kekasih cium aku!
aku batok seperti datuk2 yang sudah tak bermaya..
tetapi aku mampu tersenyum..terima kasih kerana tidak tanyakan khabar aku.
kenapa aku membebel?
sebab aku mahu kekasih cium aku lagi..


ps:Dahlia mengalami tekanan jiwa sekarang..harap maaf dan maklum..

Thursday, July 02, 2009

Di Sebalik KICKAPOO

Petang tadi aku(Dahlia) bersama kakak(Suraya) berbual..puas bergossip, tiba-tiba kakak aku tanya satu soalan;
Suraya:Eh, cuba try terbalikkan 'kickapoo', jadi apa arr?
Dahlia:Huh?
Suraya:Try je, lawak!
Dahlia:*puas aku merepek*Macam-macam aku teka.
Suraya:Ishh! *ambik kertas dan pencil dan mula menulis*.
......................................................................................................
KICKAPOO
O
O
P
A
K
C
I
K

*OMG!*
Jadi 'oo pak cik!!'

.sumpah aku Gelak Kuat-Kuat. (GKK)

aww,i love u oopakcik

(terbalikkan oopakcik)