Tuesday, January 26, 2010

Al fatihah

kepada rakan karib ku, banyak kan bersabar sayang.
Allah lagi menyanginya.
Al fatihah untuk arwah.
bonda tercintanya meninggal dunia.
aku harap dia kuat.
kami ada.
kami selalu ada.

Monday, January 18, 2010

selamat pagi

*senyuman aku tak lagi ikhlas*

Isnin.
aku bangun tengok roomate aku semua dah pergi klass.
aku je klass lambat.
4.30pm baru ada klass.
aku dalam bilik sorang-sorang layan layan lagu
hati aku tak tentu bila tahu orang buruk-buruk kan aku.
tak apa.
aku diam.
aku sabar.
tunggu jikalau dia buruk-buruk kan aku lagi
aku akan jumpa dia dan akan aku flying kick dia
puas hati aku
*aku bohong*
aku mungkin akan jauh kan diri aku dari dia.
maaf jika aku tak lagi seperti dahulu
tapi kau jangan berani tanya aku kenapa.
*aku bukan yang dulu lagi*

Friday, January 15, 2010

sorry!

ok this is a quick post!
im doing fine here!
*UiTM Melaka*
but i got no time for myself.
so buzy walking up and down
*kolej aku atas bukit*
ada bnyk tangga 'batu cave' weyy.
it been a while kan since my last post?
sorry guys.
i really miss my old life
everyday infront of my lappy, YM-ing.
but, no time here.
the wifi servis sux bigtime here.
xley guna.
WTH kan? but ye la aku datang sini nak belaja kan?
:)
*till next post! i miss u!!
*sumpah blog aku mcm dah mati!