Monday, May 09, 2011

Hak

satu je aku tak berapa nak faham.
lelaki kadang-kadang cakap macam perempuan ni murah sangat.
perempuan pakai sexy, rambut colour-colour, depa cakap BITCH.
tapi kalau perempuan tu baik hati budi nya? BITCH jugak ke?

come on guys.
lelaki kalau jenis yang jahat gila kau tak panggil BITCH, malah kau cakap,
biasa la. Lelaki. we are born this way.
well, jahanam kau.
kau lelaki paling bodoh, sombong yang pernah aku tahu.
kau ingat perempuan pakai sexy, perangai teruk sikit, semua belen-belen kau ke?
you are a jerk.
ada otak guna la.
kau tak ada hak la label sapa-sapa dalam dunia ni.
kau tu bukan Allah.
hanya Allah yang layak.
kau hanya hamba Allah yang keji dan jijik.
kau tak ada hak.

pantang betul aku tengok muka kau la sial.

4 comments:

Moy Sam's said...

Totally agree with you Dali ! I pun selalu je kena judge macam tu . Tapi thanks jelah kat dorang , hehek ;B

tora gagarin said...

just do like nothing . hadapai dengan senyuman .

Huzaifi said...

Datz really true! I agree!
Haha, juz relax hun
Owg yg ckp mcm tu buta hati
Juz remember one thing
U have everyone here to support u
cos we all ur fwen!
Take care aite?

MiSs aNySs said...

well said!